• Forside

Taulov tandlæge

Tandlægerne Jyllandsgade er en tandlæge ikke langt fra Taulov, der kan supplere din daglige tandpleje med behandlinger og få dine tænder til at holde hele livet.

Hver dag udsættes vores tænder for blandt andet sukker og syre, når vi indtager mad- og drikkevarer. For at opretholde sunde tænder er det essentielt at have en god tandlæge tæt på Taulov, hvis du bor i nærområdet. I vores klinik kan du ikke alene få en behandling af eksempelvis huller i tænderne, men også få forebyggende behandlinger, der går hånd i hånd med dine egne rutiner i henhold til dine tænder.

Hos Tandlægerne Jyllandsgade er vi et team på ti personer – tre tandlæger, to tandplejere og fem klinikassistenter – som i høj grad samarbejder om at være en tandlæge nær Taulov, hvor kvaliteten i arbejdet samt trygheden i klinikken er i top.

En bred vifte af tandbehandlinger

Vores klinik er beliggende i centrum af Fredericia, og med denne attraktive placering får du hos os en tandlæge med kort afstand til Taulov, hvor du kan få behandlet alt fra små til større tandproblemer.

Som tandlæge ikke langt fra Taulov tilbyder vi nemlig alle de behandlinger, du potentielt kan have behov for: Tandeftersyn, implantater, rodbehandling, behandling af paradentose, kroner/broer og kirurgi. Derudover har vi også stor viden om, hvordan problemer med bidfunktionen kan skabe daglige problemer såsom ømhed og hovedpine og ikke mindst om, hvordan vi kan genopbygge dit bid.

Tandlæge tæt på Taulov med mulighed for kosmetisk tandbehandling

Da tænder er noget af det første, vi lægger mærke til, når vi møder mennesker, søger mange personer med misfarvninger på tænderne, manglende tænder, eller knækkede tænder, hjælp til at få en kosmetisk behandling.

Det kan vi som tandlæge tæt på Taulov også hjælpe dig med, idet vi tilbyder effektfuld kosmetisk tandpleje, der ikke alene kan give dig dit flotte smil tilbage, men som også kan påvirke din tand- og mundsundhed i en positiv retning.

Dine tænders tilstand afgør hvilken form for kosmetisk tandbehandling, der er mest oplagt. Vi tilbyder blandt andet tandblegning, tandimplantater og behandling med kroner og broer, som på hver sin måde kan bidrage til forbedret funktion og æstetik.

Kontakt os og hør mere

Finder du vores mange behandlinger tiltalende?  Og kan du se fordelene i at benytte en tandlæge i nærheden af Taulov? Så er du velkommen til at kontakte os for at høre mere, blive ny patient eller bestille en tid til dit næste tandeftersyn.

Dette kan du gøre ved at ringe til os på tlf: 75 92 35 90, sende en mail til klinik@tand-fa.dk eller møde op i klinikken på Jyllandsgade 20, 1. sal i Fredericia.

Vi glæder også til at høre fra dig!

Find vej fra Taulov til vores Tandklinik i Fredericia

Information

Besøg os

Tandlægerne Jyllandsgade Jyllandsgade 20, 1 sal
7000 Fredericia
CVR : 68236517
Privatlivspolitik
Cookiepolitik

Sitemap

Åbningstider

Mandag - Torsdag

08:00 - 16:30
Fredag

08:00 - 14:00
×

Ring op

Kontakt os

Kontakt os

Ring 75 92 35 90
eller skriv til os


Menu