• Forside

Kosmetisk tandpleje

Kosmetisk tandpleje & behandling 

Vi har mange års erfaring i kosmetisk tandpleje i klinikken og vi kan tilbyde vores patienter en bred vifte af behandlingsmuligheder. Når vi udfører denne form for tandpleje, er det altid med udgangspunkt i at give hver enkelt patient et naturligt udseende og en løsning, der er holdbar i mange år fremover.

Vi ved, at mange mennesker dagligt påvirkes af den måde, deres tænder ser ud på. Manglende tænder i munden, misfarvninger eller knækkede tænder kan sætte store begrænsninger for ens sociale liv. Nogle har ikke lyst til at smile eller grine, når de er sammen med andre mennesker, og de tænker meget over, hvordan de ser ud. Hos Tandlægerne i Jyllandsgade vil vi meget gerne hjælpe dig med at finde en behandling inden for kosmetisk tandpleje, der kan give dig et naturligt flot smil igen og forbedre dine tænder og munds sundhed.

Hvad er kosmetisk tandpleje?

Kosmetisk tandpleje dækker over mange forskellige typer af behandlinger, der udover at forbedre tændernes sundhed også bidrager til et æstetisk løft. Vi kan i vores klinik tilbyde vores patienter alt lige fra mindre behandlinger som tandblegning til mere komplicerede behandlinger som tandimplantater.

Vi har igennem mange år opnået stor erfaring med og ekspertise inden for kroner og broer samt implantater. Hos de af vores patienter, der mangler en eller flere tænder, kan disse behandlinger være en holdbar løsning, der giver dem flotte tænder med et naturligt udseende.

Kontakt os

Vi forbinder funktion og æstetik

Fælles for den kosmetiske tandpleje, vi kan tilbyde, er, at den sikrer en sammenhæng mellem tændernes funktionsdygtighed og deres udseende. Vores faglighed er til stede i alt, hvad vi foretager os, og det sikrer, at vi giver vores patienter behandlinger, der altid har tændernes sundhed i fokus både nu og fremover. Går du med tanker om at forbedre dine tænders udseende, vil vi anbefale dig at kontakte os, så vi kan undersøge dine tænder og rådgive dig til den bedste behandling.

Har du spørgsmål eller vil du gerne bestille en tid hos os, kan du ringe på 75 92 35 90, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.


Teamet

Vi er et team på 10 med hver vores ansvarsområder og kompetencer. Vi er 3 tandlæger, 2 tandplejere og 5 klinikassistenter.

Læs mere >>

Information

Besøg os

Tandlægerne Jyllandsgade Jyllandsgade 20, 1 sal
7000 Fredericia
CVR : 68236517
Privatlivspolitik
Cookiepolitik

Sitemap

Åbningstider

Mandag - Torsdag

08:00 - 16:30
Fredag

08:00 - 14:00
×

Ring op

Kontakt os

Kontakt os

Ring 75 92 35 90
eller skriv til os


Menu