• Forside

Regelmæssigt tandeftersyn i Fredericia

Tandeftersyn er vigtigt

Vi ved allesammen, at det er vigtigt at børste vores tænder to gange dagligt og bruge enten tandtråd, mellemrumsbørster eller tandstikker for at rense imellem tænderne. For stort set alle mennesker er det en fast del af den daglige rutine at pleje sine tænder – og det spiller en stor rolle for vores tænder og munds sundhed. Men hvad mange ikke tænker over er, at et regelmæssigt besøg hos tandlægen er lige så vigtig, som den daglige tandbørstning, hvis man vil bevare sunde tænder og tandkød.

Hos tandlægen kan vi sørge for at udføre en dybdegående undersøgelse af dine tænder, tandkød og mundens generelle sundhed, hvor vi kan identificere begyndende tandkødsproblemer eller caries ( huller i tænderne). Med et tandeftersyn vil vi derudover sørge for, at du modtager en tandrensning, der fjerner plak og misfarvninger på tænderne. Vi anbefaler alle vores patienter at møde op til de regelmæssige tandeftersyn, så vi løbende kan sikre os, at alt er, som det skal være.

Bestil tid

Tandeftersyn forebygger tandsygdomme

Der eksisterer en idé om, at når man ikke har ondt eller har gener i sine tænder, så betyder det, at tænderne er raske og sunde. Og for langt de fleste mennesker, er det også sandt. Men manglende tandrensninger og undersøgelser hos tandlægen vil desværre have en betydelig, negativ effekt på dine tænder i det lange løb.

Ved de regelmæssige tandeftersyn undersøger vi ikke kun dine tænder for caries, men derudover også for tandsygdomme, der ikke viser symptomer, før de er meget fremskredne. Det kan for eksempel være tandkødssygdommen parodontose, der ikke giver symptomer, før den er alvorlig. Ved regelmæssige undersøgelser hos tandlægen, kan vi sørge for at finde begyndende sygdomstegn og forebygge mod yderligere udvikling. I langt de fleste tilfælde betyder det, at vi helt kan undgå at sygdomme og betændelsestilstande bliver til en kronisk lidelse, der kræver flere tandlægebesøg og behandlinger. Den bedste forebyggelse mod dårlige tænder og sygdomme i tandkød er daglig pleje og jævnlige besøg hos tandlægen.

Bestil en tid til et tandeftersyn

Er det ved at være længe siden, du sidst har været til tandlæge, så kontakt os i dag og få en tid til et tandeftersyn og en rensning. Vi vil meget gerne give dig en god behandling af høj kvalitet og rådgivning til, hvordan du bedst kan holde dine tænder sunde hele livet.

Du kan ringe til os i klinikken på 75 92 35 90 eller udfylde kontaktformularen med dine ønsker eller spørgsmål, så ringer vi til dig.


Teamet

Vi er et team på 10 med hver vores ansvarsområder og kompetencer. Vi er 3 tandlæger, 2 tandplejere og 5 klinikassistenter.

Læs mere >>

Information

Besøg os

Tandlægerne Jyllandsgade Jyllandsgade 20, 1 sal
7000 Fredericia
CVR : 68236517
Privatlivspolitik
Cookiepolitik

Sitemap

Åbningstider

Mandag - Torsdag

08:00 - 16:30
Fredag

08:00 - 14:00
×

Ring op

Kontakt os

Kontakt os

Ring 75 92 35 90
eller skriv til os


Menu