• Forside

Tandkirurgi

 

Tandkirurgi udføres

Det kan ind i mellem blive nødvendigt for nogle af vores patienter at blive opereret ved et tandkirurgisk indgreb. Vi ved, at det aldrig er rart at få den besked, når man er til tandlægen, og tandkirurgi lyder måske smertefuldt og kompliceret i manges ører. Men faktisk er tandkirurgi ikke så slemt, som det lyder, og en operation i munden vil ofte give et rigtigt godt behandlingsresultat og bidrage til at forbedre tændernes og mundens sundhed.

I klinikken i Fredericia vil vi desuden altid gøre vores bedste for, at vores patienter føler sig i trygge hænder, når de skal have foretaget en operation. Vi mener, at god kommunikation og tillidsvækkende behandling er nøglen til et godt forløb med gode resultater, når vores patienter har behov for tandkirurgi.

Vores erfaring har vist, at patienter føler sig meget bedre tilpas op til en operation, hvis de ved præcis, hvad vi vil gøre – og hvorfor. Derfor begynder ethvert behandlingsforløb med tandkirurgi med en samtale om dine tænder. Her vil vi rådgive dig om den løsning, vi mener, vil have den bedste effekt og forklare dig grundigt om forløbet. Her vil der selvfølgelig også være mulighed for at stille spørgsmål til behandlingen.

Vi ser det som en fordel, at vi har kompetencer til at udføre tandkirurgiske indgreb i klinikken i Fredericia. Vores patienter kender vores klinik og har mødt vores behandlere før, og det er derfor nemmere skabe en ro inden en operation, når vi udfører den i vores egne lokaler.

Tandkirurgi – operation uden smerter og ubehag

I vores klinik i Fredericia tilsigter vi så vidt muligt, at et tandkirurgisk indgreb er smertefrit. Der er mange patienter, der afholder sig fra at få lavet en operation, fordi de frygter, at der opstår smerter undervejs. Vi vil derfor altid sørge for, at vores patienter ikke får en ubehagelig oplevelse med smerter, og vi sikrer dig operationer af høj kvalitet.

Hos Tandlægerne i Jyllandsgade har vi mange års erfaring med tandkirurgi, og vores kompetente og imødekommende tandlæger og tandplejere lægger vægt på altid at tilbyde en behandling, vores patienter kan føle sig trygge ved.

Hvornår udfører vi tandkirurgi?

Der kan være flere årsager til, at et tandkirurgisk indgreb kan blive nødvendigt. Som oftest er der tale om et mindre indgreb – eksempelvis fjernelse af visdomstænder, hvor både operationen og helingsprocessen er kortvarig. Derudover udfører vi også tandimplantater, knogleopbygning og rodresektioner. En rodresektion er et mindre tandkirurgisk indgreb, vi foretager, hvis en tand har fået rodspidsbetændelse. Det kan ske, at der opstår rodspidsbetændelse i en tand efter en rodbehandling, og at patienten derfor oplever symptomer som hævelse eller forhøjning af tand – og her vil det være nødvendigt at lave et mindre tandkirurgisk indgreb.

Kontakt os for spørgsmål eller tidsbestilling

Hos Tandlægerne i Jyllandsgade har vi speciale i tandkirurgi og et højt fagligt niveau, og du er naturligvis sikret en kyndig og omsorgsfuld behandling, hvis du skal igennem en tandkirurgisk operation i vores klinik.

Hvis du oplever ændringer eller gener i dine tænder eller tandkød, vil vi anbefale dig at bestille en tid hos os, så vi kan finde årsagen ved en undersøgelse i klinikken i Fredericia. Du er velkommen til at ringe til os l på 75 92 35 90, hvis du har spørgsmål omkring tandkirurgi – så vil vi gøre vores bedste for at besvare dem. Vi ser frem til at høre fra dig.


Teamet

Vi er et team på 10 med hver vores ansvarsområder og kompetencer. Vi er 3 tandlæger, 2 tandplejere og 5 klinikassistenter.

Læs mere >>

Information

Besøg os

Tandlægerne Jyllandsgade Jyllandsgade 20, 1 sal
7000 Fredericia
CVR : 68236517
Privatlivspolitik
Cookiepolitik

Sitemap

Åbningstider

Mandag - Torsdag

08:00 - 16:30
Fredag

08:00 - 14:00
×

Ring op

Kontakt os

Kontakt os

Ring 75 92 35 90
eller skriv til os


Menu