Tandblegning i Fredericia

Tandblegning af tænder

Vi tilbyder effektiv og professional tandblegning til vores patienter her i vores moderne faciliteter i hjertet Fredericia. Her hos Tandlægerne Jyllandsgade har vi mange års erfaring med tandblegning, og ligesom med alle andre behandlingsformer, sørger vi altid for at have fingeren på pulsen.

Med andre ord er vi hele tiden opdaterede på den nyeste viden og de bedste metoder, hvilket sikrer, at vi kan blive ved med at yde kompetent, tryg og smertefri behandling for vores patienter. Det gælder også, når snakken falder på tandblegning. Hos os er du i sikre hænder, og hvis du vælger tandblegning hos tandlægen, får du altid et resultat, du kan være glad for: Flotte og hvide tænder.

Tandblegning hjemme med individuelt fremstillede skinner

Der findes flere måde at blege tænder på. Vi tilbyder udelukkende hjemmeblegning i individuelt fremstillede skinner, fordi det er den bedste behandlingsform, der giver dine tænder det bedste resultat. Det er en holdbar og skånsom behandlingsform, som vores dygtige tandlæger både har erfaringen og ekspertisen til at foretage.

Når det er sagt, er det dog vigtigt at understrege, at holdbarheden naturligvis er afhængigt af, hvad du indtager. Med andre ord bør du – også efter tandblegning – undgå rødvin, kaffe, the, cigaretter o. lign. Proceduren ved hjemmeblegning er simpel: Ved dit første besøg i klinikken får du taget et aftryk til blegeskinnerne.

Dernæst får du ved andet besøg udleveret blegegel og blegeskinnerne, der er specialfremstillet efter dit tandsæt. Skinnerne kan både bruges om dagen og om natten. Du vil også blive bedt om at møde op til løbende kontrolbesøg, indtil dine misfarvede tænder har opnået den ønskede farve.

Kontakt os

 


Ofte stillede spørgsmål

Tandblegning efter bøjle?

Vi bleger sjældent efter bøjlebehandling, da meget få ønsker at få bleget tænder, efter de har haft bøjle.

Tandblegning under 18 år – er der en aldersgrænse?

Er du under 18 år, bleger vi desværre ikke dine tænder. Misfarvede tænder kan være et resultat af for meget cola, te og kaffe, så et godt råd er at undgå at indtage dette.

Er der nogle bivirkninger ved tandblegning?

Tandblegning er generelt fri for de værste bivirkninger. Nogle patienter oplever dog kulde- og varmeoverfølsomhed i dagene efter blegebehandlingen, hvor irriteret tandkød også er forholdsvist hyppigt. Generelt set er der mange faktorer, som spiller ind, og bivirkninger er naturligvis individuelle. Fx må behandlingen ikke gentages for ofte, da en smule af tandens emalje opløses ved tandblegning.

Kan man få bleget sine tænder, hvis man er gravid?

Vi bleger ikke dine tænder, hvis du er gravid. Det er ikke endnu bevist, at barnet ikke tager skade af tandblegning. Derfor kan du ikke få en tandblegning hos os, hvis du er gravid. Af samme årsag bleger vi heller ikke ammende mødres tænder.

Hvad koster en tandblegning?

Prisen på blegning er 3200,-.

Information

Besøg os

Tandlægerne Jyllandsgade Jyllandsgade 20, 1 sal
7000 Fredericia
CVR : 68236517
Privatlivspolitik
Cookiepolitik

Sitemap

Åbningstider

Mandag - Torsdag

08:00 - 16:30
Fredag

08:00 - 14:00
×

Ring op

Kontakt os

Kontakt os

Ring 75 92 35 90
eller skriv til os


Menu