• Forside

Tandkroner & broer

Behandling med krone og broer

Hos Tandlægerne i Jyllandsgade kan vi tilbyde vores patienter behandlinger med kroner og broer. En behandling med kroner og broer er egnet til de af vores patienter, der enten har en meget beskadiget tand eller mangler en eller flere tænder.

Vi ved, at det kan være meget hæmmende og ubehageligt for det enkelte menneske, der mangler en eller flere tænder. Hos de patienter, hvor deres tandmangel er synlig for deres omgivelser, kan det have stor effekt på deres sociale liv. Nogle har ikke lyst til at smile og le, som de plejer at gøre i frygt for, hvad andre tænker om deres tænder. Med en behandling med enten en krone eller bro, kan vi sørge for, at du får et naturligt flot smil tilbage med et stærkt bid.

Har du en stærkt beskadiget tand, eller mangler du helt nogle tænder, vil vi anbefale dig at ringe til os i klinikken, så vi kan finde en løsning, der igen kan give dig lyst til at smile frit.

 


OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvornår skal man have en krone?

Vi giver en tand en krone, hvis den er så beskadiget, at vi ikke kan opbygge tanden igen med plast, eller hvis der er blevet foretaget en rodbehandling af tanden, som har gjort den skrøbelig. Med en kronebehandling bruges en del af den naturlige tand til at holde på kronen, og på den måde kan vi sikre, at din tand bliver stærkere og får en højere modstandskraft, så den ikke knækker.

En krone er en slags hætte, der omslutter og styrker din naturlige tand, fordi den har støtte fra tanden og dennes rod. En krone kan fremstilles i flere forskellige materialer. Typisk vil vi bruge metalkeramik til de bagerste tænder i munden, da det er et hårdt materiale, der er velegnet til kindtænder, der skal være stærke. I fronten vil vi altid bruge keramik, så din krone vil falde naturligt ind mellem dine andre tænder.

Vi anbefaler som oftest behandlinger med kroner til patienter, der mangler en enkelt tand, og hvor vi stadig kan benytte dele af den naturlige tand til at støtte kronen.

Hvornår skal man have en bro?

Hos patienter, der mangler flere tænder er behandling med broer ofte den bedste løsning. Broer kan være særligt velegnet, hvis tænderne rundt om den manglende tand har skader, da man benytter disse som støtte til broen, og de dermed også styrkes. Hvis vi kan se, at alle andre tænder er sunde og fejlfrie, vil vi, i de fleste tilfælde, i stedet for anbefale dig at få lavet et tandimplantat, der ikke berører andre tænder.

Er du i tvivl om, hvilken behandling, der er den rette for dig, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan rådgive dig til den bedste behandling, der sikrer dig et flot æstetisk resultat og en holdbar løsning, du får gavn af i mange år fremover.

 


Teamet

Vi er et team på 10 med hver vores ansvarsområder og kompetencer. Vi er 3 tandlæger, 2 tandplejere og 5 klinikassistenter.

Læs mere >>

Information

Besøg os

Tandlægerne Jyllandsgade Jyllandsgade 20, 1 sal
7000 Fredericia
CVR : 68236517
Privatlivspolitik
Cookiepolitik

Sitemap

Åbningstider

Mandag - Torsdag

08:00 - 16:30
Fredag

08:00 - 14:00
×

Ring op

Kontakt os

Kontakt os

Ring 75 92 35 90
eller skriv til os


Menu