• Forside

Bidfunktion og genopbygning af bidet

Genopbygning af bidet

Vi kan genopbygge bidet på mange forskellige måder, der alle afhænger af den specifikke udfordring, der findes hos vores patienter. Hos de af vores patienter, der har slid på deres tænder, vil vi ofte foretage en behandling enten med plast midlertidigt eller med kroner eller broer, der kan styrke tænderne og genskabe deres oprindelige udseende. Men som regel vil behandlingen bestå af en bideskinne, hvor man kan beskytte tænderne mod tandskæren i løbet af natten, så bidet ikke slides yderligere og forårsager smerter hos patienten.

Hos Tandlægerne i Jyllandsgade har vi mange års erfaring med genopbygninger af bidet, og vi kan også finde en behandling som passer til dit behov. Gennem en grundig undersøgelse vil det være muligt for os at identificere årsagerne til dine gener og rådgive dig til den korrekte behandling.

Ring 75 92 35 90

Problemer med bidfunktionen?

Har du ømhed i dine kæber? Og har du ofte hovedpine? Så kan det skyldes, at der er problemer med din bidfunktion. De fleste af os tænker ikke over vores bidfunktion i dagligdagen, men den er utrolig vigtig for vores almene velbefindende, og det kan være meget generende for de mennesker, hvor bidfunktionen ikke er ideel. De oplever ofte ømhed i og omkring deres kæbemuskulatur og mange har dagligt spændingshovedpiner.

Der kan være flere årsager til, at bidfunktionen skaber smerter og gener. Mange af vores patienter får ømhed, hvis de mangler en eller flere tænder – særligt hvis der er tale om kindtænder, da de fungerer som støttezoner. Uden støtte fra kindtænder, kan de andre tænder rykke sig, hvilket kan resultere i et skævt bid, der kan give tilbagevendende hovedpine. Hos andre patienter kan smerterne forklares med tandskæren om natten, der giver ømhed og spændinger i kæbe og hoved.

Hvis du har en uforklarlig og tilbagevendende hovedpine, kan det skyldes din bidfunktion. Hos Tandlægerne i Jyllandsgade vil vi anbefale dig at kontakte os, hvis du genkender nogle af de nævnte symptomer. Vi kan hjælpe dig med at genopbygge dit bid, så du kan slippe fri fra dine smerter og gener.


Teamet

Vi er et team på 10 med hver vores ansvarsområder og kompetencer. Vi er 3 tandlæger, 2 tandplejere og 5 klinikassistenter.

Læs mere >>

Information

Besøg os

Tandlægerne Jyllandsgade Jyllandsgade 20, 1 sal
7000 Fredericia
CVR : 68236517
Privatlivspolitik
Cookiepolitik

Sitemap

Åbningstider

Mandag - Torsdag

08:00 - 16:30
Fredag

08:00 - 14:00
×

Ring op

Kontakt os

Kontakt os

Ring 75 92 35 90
eller skriv til os


Menu