• Forside

Akut tandlæge i Fredericia

Akut tandlægetid

Vi anbefaler altid vores patienter at reagere hurtigst muligt, når de kan mærke optakt til tandpine, fordi smerterne næsten altid vil blive værre jo længere tid, der går. Reagerer du med det samme, kan du derfor undgå at opleve meget voldsomme smerter og hurtigt modtage behandling, der kan lindre din tandpine. Det er derfor altid en god ide at opsøge en akut tandlæge.

Ved tabt eller knækket fyldning eller tænder som ikke er smertegivende, gives en tid hurtigst muligt. Det er ikke nødvendigt at kontakte tandlægevagten.

Ring til os på 75 92 35 90

Tandpine kan opstå meget pludseligt og give smerter, der kan være uudholdelige for personen, der er ramt. Det kan være nogle af de værste smerter, man kan opleve, og de er tegn på, at der er noget galt. Det er derfor vigtigt, at du reagerer, hvis du pludselig får tandpine – for smerterne forsvinder ikke af sig selv.

Når vi får tandpine eller andre smerter og gener i vores tænder og mund, skyldes det næsten altid, at der er noget, der ikke er, som det skal være. De fleste vil få tandpine, fordi de har et ubehandlet hul, der har vokset sig stort og ikke har fået behandling. Hvis du har tegn op overstående anbefaler vi, at du hurtigst muligt tager kontakt til en akut tandlæge. Du finder vores tandklinik i Fredericia.

 

Akut tandlægetid hos os

Hos Tandlægerne i Jyllandsgade modtager vi gerne akutte patienter i vores åbningstid, der har tandpine, tandskader eller andre gener, der er opstået pludseligt. Hvis du ringer inden for åbningstid, vil vi kunne finde en tid til dig samme dag, så du hurtigt kan få det bedre. Det er en god idé at kontakte os, så tidligt på dagen som muligt, da vi lettere kan finde en tid til dig, og sørge for, at du slipper for lange ventetider.

Har du behov for en akut tandlæge uden for vores åbningstid, i weekender eller på helligdage kan du få hjælp hos Regionstandplejen i Esbjerg eller Odense. De har telefontid mellem kl. 9 og 12 og alle behandlinger foretages mellem kl. 10 og 12.

 

Udenfor vores åbningstider

Du kan kontakte tandlægevagten på 65 41 45 51.

I tilfælde af, at du har akutte tandskader eller- smerter uden for tandlægevagtens træffetid, skal du kontakte skadestuen på dit nærmeste sygehus, så kan de hjælpe med at dæmpe dine smerter, indtil du kan få en tid hos os i klinikken eller hos tandlægevagten.


Teamet

Vi er et team på 10 med hver vores ansvarsområder og kompetencer. Vi er 3 tandlæger, 2 tandplejere og 5 klinikassistenter.

Læs mere >>

Information

Besøg os

Tandlægerne Jyllandsgade Jyllandsgade 20, 1 sal
7000 Fredericia
CVR : 68236517
Privatlivspolitik
Cookiepolitik

Sitemap

Åbningstider

Mandag - Torsdag

08:00 - 16:30
Fredag

08:00 - 14:00
×

Ring op

Kontakt os

Kontakt os

Ring 75 92 35 90
eller skriv til os


Menu