• Forside

Skærbæk tandlæge

Leder du efter en ny tandlæge tæt på Skærbæk? Og har du interesse i at finde en tandlæge med gode faglige kompetencer og behandlinger af høj kvalitet? Så er Tandlægerne Jyllandsgade et oplagt valg for dig.

Hos Tandlægerne Jyllandsgade er vi en erfaren tandlægeklinik nær Skærbæk beliggende i centrum af Fredericia. Vi lægger vægt på kvalitet i vores tandbehandlinger, da vi ved, hvor stor en betydning gode tandbehandlinger har for muligheden for at beholde sine egne tænder hele livet. Vores ambition er derfor at være din tandlæge ikke langt fra Skærbæk, hvor du får den tandbehandling, du behøver for at kunne smile bredt resten af livet!

Hvem er Tandlægerne Jyllandsgade?

I klinikken vil du blive mødt at et professionelt hold af fagfolk, der tæller tre tandlæger, to tandplejere og fem klinikassistenter. Vi er således et team på ti personer, som arbejder tæt sammen om at behandle vores patienter.

Vi tilbyder en lang række af forskellige tandbehandlinger, der kan løse tilfælde af små tandproblemer såvel som tilfælde, der kræver brug af større og mere komplekse behandlingsteknikker.

Regelmæssige tandeftersyn, tandrensninger og behandling af caries er nogle af de behandlinger, vi udfører flest af. Sommetider kan tænders tilstand dog have udviklet sig, således at det er nødvendigt at foretage større behandlinger såsom rodbehandling, kirurgi eller behandling med krone/bro. Dette klarer vi naturligvis også.

Vores arbejde er kendetegnet ved ikke alene at koncentrere sig om at yde behandling af høj kvalitet, men også behandling, der har øje for, at du som patient føler dig godt tilpas og rejser dig fra tandlægestolen med en god følelse i kroppen.

Kontakt vores Tandlægeklinik allerede i dag

Vi er en tandlæge ikke langt fra Skærbæk, der er oplagt for dig, som bor i eller omkring Skærbæk. Med vores centrale beliggenhed på Jyllandsgade 20, 1. sal, 7000 Fredericia, er der nemlig gode muligheder for, at du kan benytte de mange forbindelser med offentlig transport, der er mellem Skærbæk og Fredericia.

Har du egen bil, er klinikken ligeledes nem at komme til, og du har tilmed muligheden for at benytte dig af de tre timers gratis parkering, der tilbydes i den bygning, hvori Tandlægerne Jyllandsgades klinik ligger.

Har du behov for behandling, og kunne du tænke dig at blive ny patient i klinikken, kan du kontakte os på telefonnummer 75 92 35 90 alle hverdage fra kl. 08. Du er ligeledes velkommen til at møde op i klinikken eller at skrive en mail til klinik@tand-fa.dk.

Find vej fra Skærbæk til vores Tandklinik i Fredericia

 

Information

Besøg os

Tandlægerne Jyllandsgade Jyllandsgade 20, 1 sal
7000 Fredericia
CVR : 68236517
Privatlivspolitik
Cookiepolitik

Sitemap

Åbningstider

Mandag - Torsdag

08:00 - 16:30
Fredag

08:00 - 14:00
×

Ring op

Kontakt os

Kontakt os

Ring 75 92 35 90
eller skriv til os


Menu