• Forside

Børkop tandlæge

Tandlægerne Jyllandsgade er en tandlæge i nærheden af Børkop, der møder dig med et smil og en behagelig atmosfære i klinikken. Vores klinik er indrettet i henhold til at imødekomme patienter med alle typer af behov, og på baggrund af vores moderne klinik og behandlingsmetoder kan vi tilbyde smertefri behandling, hvilket er fordelagtigt for alle patienter og i høj grad vigtigt for personer, som lider af tandlægeskræk.

Vores moderne klinik ligger i Fredericia, hvorfor du hos os får en tandlæge tæt på Børkop, hvor du har de bedste muligheder for at behandle og forebygge alvorlige tandsygdomme.

I klinikken vil du blive mødt af et tandteam bestående af tre tandlæger, to tandplejere og fem klinikassistenter, som alle gør deres absolut bedste for at sikre dine tænders sundhed nu og i fremtiden.

Behandlinger hos tandlæge nær Børkop

Hos Tandlægerne Jyllandsgade har du mulighed for at få en lang række behandlinger.

Vi hjælper med:

  •      Forbedring af bidfunktion
  •      Kirurgi
  •     Kosmetisk tandpleje
  •      Behandling med kroner og broer
  •      Paradentosebehandling
  •     Rodbehandling
  •     Tandeftersyn
  •      Implantater

Hvis du søger en tandlæge nær Børkop med en bred vifte af behandlingstilbud, er du i rette hænder hos os.

Slip af med din tandlægeskræk

Op imod hver tredje dansker lider af tandlægeskræk i en vis udstrækning. Denne frygt for at gå til tandlæge betyder først og fremmest, at personer med tandlægeskræk har større risiko for at udvikle alvorlige tandproblemer, idet der ikke foretages regelmæssige tandeftersyn eller forebyggende behandling.

Derudover er tandlægeskræk også en lidelse, der er forbundet med stort psykisk ubehag, og da vi som tandlæge nær Børkop ønsker at hjælpe alle med at opretholde en god tand- og mundsundhed både nu og i fremtiden, ønsker vi ligeledes at hjælpe personer med tandlægeskræk med at komme denne frygt til livs.

Vi gør derfor en stor indsats for at få dig til at føle dig tryg og tilpas i klinikken, og derudover tilbyder vi gode værktøjer, der kan få dig til at slippe af med din tandlægeskræk.

Bliv ny patient i vores tandklinik tæt på Børkop

Kunne du tænke dig at blive ny patient hos os eller høre mere om vores team, behandlinger eller faciliteter, hører vi gerne fra dig.

Du er velkommen til at kontakte os pr. telefon på 75 92 35 90 eller pr. mail på klinik@tand-fa.dk. Klinikken i Jyllandsgade 20, 1. sal, 7000 Fredericia har åbent mandag til torsdag kl. 08:-16:30 og fredag kl. 08:00-14:00.

Vi ser frem til at høre fra dig og byde dig velkommen hos din nye tandlæge tæt på Børkop!

Find vej fra Børkop til vores Tandklinik i Fredericia

Information

Besøg os

Tandlægerne Jyllandsgade Jyllandsgade 20, 1 sal
7000 Fredericia
CVR : 68236517
Privatlivspolitik
Cookiepolitik

Sitemap

Åbningstider

Mandag - Torsdag

08:00 - 16:30
Fredag

08:00 - 14:00
×

Ring op

Kontakt os

Kontakt os

Ring 75 92 35 90
eller skriv til os


Menu